دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱

سید احمد نجفی:

امیدوارم شاهد شکل ارتقا یافته داستان «کارآگاه علوی» باشیم

احمد نجفی؛ سریال «کارآگاه علوی»

سینماپرس: احمد نجفی پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون که در فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در نقش عموی کارآگاه ظاهر می‌شود، گفت: بارها و خصوصا از آقای جبلی رئیس سازمان سینمایی برای ساخت فصل جدید درخواست دادم و خوشحالم پس از سال‌ها این سریال به بار می نشیند.

به گزارش سینماپرس، احمد نجفی در گفت و گو با ایرنا درباره دلیل وقفه ۱۷ ساله در ساخت فصل سوم این مجموعه تلویزیونی اظهار داشت: دلیل این وقفه متاسفانه کم‌اهمیت جلوه دادن سریالی مانند کارآگاه علوی از سوی برخی دوستان است که این اتفاق‌ها معمولا برای فیلمنامه‌هایی که مورد توجه مردم قرار می‌گیرد، رخ می دهد.

او افزود: برای ساخت فصل سوم مجموعه درخواست کردیم و بیشتر از همه خودم این درخواست را داشتم و در همه این سال ها اگر علاقه‌ای هم داشتند بروز نمی‌دادند.

نجفی گفت: بین دو فصل قبلی هم فاصله افتاد و باز من درخواست کردم و این بار به گونه‌ای پیش رفت که سیدجمال سیدحاتمی قرار است فصل سوم کارآگاه علوی را بسازد.

او افزود: امیدوارم شاهد شکل ارتقا یافته داستان کارآگاه علوی باشیم. داستان و قصه نیاز دارد که بروزتر شود و همه این‌ها باعث می‌شود که قشر جوان‌تر هم سر کار بیایند و بتوانند ادامه دهند و معتقدم کارآگاه علوی از جمله آثاری است که می تواند ادامه داشته باشد.

این پیشکسوت سینما و تلویزیون گفت: به هر حال چهره‌های جدید می‌توانند به جذابیت قصه و سریال کمک کنند.

او اظهار داشت: آقای جبلی رئیس سازمان سینمایی دستور ساخت این سریال را هم داده بود اما به رغم این دستور، تولید این سریال باز هم چند سال به تعویق افتاد.

نجفی گفت: در سناریو جدید چیزهای تازه‌تری به داستان اضافه می‌شود و امیدوارم بهتر شده باشد.

کارآگاه علوی به کارگردانی حسن هدایت از جمله سریال های پرمخاطب تلویزیون در سال های بسیار دور بود. حال پس از گذشت ۱۷ سال از پخش آخرین قسمت این سریال، سیما فیلم با دعوت از احمد نجفی کاراکتر کارآگاه علوی، تولید این سریال معمایی را آغاز کرده است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.